Førjulsfest 2011 på Heimklang

Fredag 9. desember 2011 arrangerte velforeningen førsjulsfest på Heimklang for beboere på Vedderheia. Prisen var kr,100,- pr person, som inkluderte mat og underholdning. Drikke skulle man selv ta med.


Oppmøtet var mindre enn hva vi hadde håpet på, men de vel 30 som kom hygget seg godt gjennom hele kvelden. Vi startet med velkomstdrink og fikk snakket litt med hverandre, før maten kom. Serveringen var mat fra Potetbakeren samt pølser og baconkaker fra Slakteren. Det var rikelig med mat og det smakte deilig. Etter maten var det tid for underholdning av Signe Røinås, som fikk gang i lattermuskelene. Det ble "stand-up" som fikk flere av oss til å riste av latter.


Underholdningen ble avløst av deilige kaker, kaffe og litt ekstra til kaffen.


Gruppequiz ble det også tid til, og alle ble blandet godt sammen på tvers av alder og om man kjente hverandre fra før. Velforeningen hadde ordnet med DJ som spilte musikk, og de som hadde lyst til å danse kunne utfolde seg på dansegulvet.  Kvelden ble avsluttet kl 01.


Vi takker alle som kom og gjorde kvelden til et hyggelig sosialt samvær.


Heimklang er allerede booket til fredag 20. oktober 2012. Vi håper at det kommer enda flere denne gang og at dette kan bli en fin tradisjon for Vedderheias voksne beboere."


Alle bilder: (c) Harald Sørbye