Det blir dugnad lørdag 6. mai 2017

Lørdag 6. mai 2017 blir en fin dag!

Da samles alle som vil kose seg til en herlig familiedag på grusbanen. Grillene blir varme, benkene må prøvesittes, kaffen drikkes og sykkelbanen testes. Tror til og med det blir gratis is til alle som barn som har vært med på det som informeres om lenger ned...

 
 

Her er det plass til gamle beboere, nye beboere, unge beboere og alle våre gjester som vi se hvor godt det er å bo på Vedderheia.

 
 

Før vi gjør det sånn ca kl 14:00, tar vi en ryddedugnad fra kl 12:00 rundt om i alle sonene, langs veiene, i akebakken, i ballbingene, i Tinnstøyden og på grusbanen. Soneleder vil ha søppelsekker klar i en av sonens lekeplasser fra kl 12:00.


I år må alle bli med, ingen unnskyldning! Ikke la andre gjøre det fint for deg her opp uten at du også bidrar. Og kan du ikke denne lørdagen, hør med soneleder om du kan bidra med å rydde en gatestubb, bake en kake til familiedagen eller gjøre noe annet som behøves i sonen.

 

Oversikt over sonene og soneledere finner dere her.

 

Har dere brennbart material som kan bli en del av årets St. Hans-bål, ta det med ned til grusbanen og plasser det der vi hadde bål i fjor.